AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına yılan dolandığını görmek

Kahve falında ayağına yılan dolandığını görmek

Kahve falında ayağına yılan dolandığını görmek başarılar elde edileceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında ayağına yılan dolandığını gördüyseniz:

  • Sıkıntı yaşamak istemiyorsanız, uzlaşmacı olmanın veya olayları espriyle karışık yönlendirmeye çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yılanın ayaklarına dolandığını görmek işin düzeltileceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanın ayağına dolandığını görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağına yılan dolandığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, dış ticarete atılacağına yorulur.

Kahve falında boynuna yılan dolandığını görmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine inanılır.

Kahve falında yılanın boğazına dolandığını görmek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine alamet eder.

Kahve falında yılanın bacağına dolandığını görmek o kişiye zararının dokunacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan dolanmak aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın beline dolandığını görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir