AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın ayağına dolandığını görmek

Kahve falında yılanın ayağına dolandığını görmek

Kahve falında yılanın ayağına dolandığını görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, hayatın kolaylaşacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın ayağına dolandığını gördüyseniz:

  • Gerek aile büyükleriniz, gerekse yaşlı kimselerden gelen olumlu yardımlar size yeni bir yön kazandırabilir.

Kahve falında yılanın ayaklarına dolandığını görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, bol kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağına yılan dolandığını görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında yılanın ayağına dolandığını görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yılan dolandığını görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, yani babasına benzeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yılan dolanmak başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın dolandığını görmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına delalettir.

Kahve falında yılanın bacağına dolandığını görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın beline dolandığını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir