Kahve falında dolandırılmak kandırılmak

Kahve falında dolandırılmak kandırılmak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına alamet eder.

Kahve falında dolandırılmak kandırılmak gördüyseniz:

  • Bazı fikir ya da planlarınız destek görmeyebilir.

Kahve falında dolandırılmak kandırılmak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaş tarafından kandırılmak eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında kandırılmaya çalışılmak hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilisi tarafından kandırılmak hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini kandırmak maddi olarak çok huzurlu olunacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aldatılmak kandırılmak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında biri tarafından kandırılmak yolunda gideceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kandırmak hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir