AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin çorap giydiğini görmek

Kahve falında birinin çorap giydiğini görmek

Kahve falında birinin çorap giydiğini görmek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına delalettir.

Kahve falında birinin çorap giydiğini gördüyseniz:

  • Belli plan, iş birliği, anlaşma veya düzenlemelere dahil olma konusunda normalin çok üzerinde bir hıza ulaşmış olabilirsiniz.

Kahve falında ipek çorap giymek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine tabir olunur.

Kahve falında çorap giydirmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında desenli çorap giymek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah çorap giydirmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında beyaz muz çorap giymek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik altına siyah çorap giymek ticarete adım atacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına delalet eder.

Kahve falında ölen kişiye çorap giydirmek işinden evine gidip geleceğine, sonra kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğa çorap giydirmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir