AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek çorap giymek

Kahve falında ipek çorap giymek

Kahve falında ipek çorap giymek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, makamını kaybedeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, gelirinin de garanti altında olacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ipek çorap giymek gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirmenizi veya fiziksel olarak daha iyi hissetmenizi sağlayacak biraz rekabette içeren aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında ipek çorap giymek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipek çorap görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ipek giysi giymek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı ipek gömlek giymek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ipek pijama giymek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, daha sonra işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ipek kıyafet giymek doyasıya hasret gidereceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ipek giymek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ipek etek giymek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir