AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiye çorap giydirmek

Kahve falında ölen kişiye çorap giydirmek

Kahve falında ölen kişiye çorap giydirmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, rahatın yerine geleceğine, güven kaybı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölen kişiye çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya onları arayabilirsiniz.

Kahve falında ölen kişiye çorap giydirmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül çorap giymek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına alamet eder.

Kahve falında mavi çorap giydirmek suç işleyeceğine, ev sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kaçmış çorap giymek huşu içinde devam edeceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ten rengi ince çorap giymek koltuğunun da yükseleceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisine çorap giydirmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine tabir olunur.

Kahve falında iki çorap giymek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar çorap giymek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir