AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik altına siyah çorap giymek

Kahve falında gelinlik altına siyah çorap giymek

Kahve falında gelinlik altına siyah çorap giymek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik altına siyah çorap giymek gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız şeyler söylemekten veya ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında gelinlik altına siyah çorap giymek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında gelinliğin altına siyah çorap giymek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik altına siyah ayakkabı giymek hayatının afiyet içinde geçeceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine inanılır.

Kahve falında gelinliğin altına siyah giymek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine yorulur.

Kahve falında siyah külotlu çorap giymek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında siyah çorap giydirmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında siyah çorap giydiğini görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir