AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz muz çorap giymek

Kahve falında beyaz muz çorap giymek

Kahve falında beyaz muz çorap giymek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz muz çorap giymek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızdaki kişiler iş hayatınıza engel oluyor olabilir.

Kahve falında beyaz muz çorap giymek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz külotlu çorap giymek öz güveninin yerine geleceğine, hayatının da kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz çorap giymek başkasının hakkına göz dikileceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz çorap giymek falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin beyaz çorap giydiğini görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz tül çorap giymek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz çorap giydirmek geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına rivayet eder.

Kahve falında muz çorap görmek ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir