AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorap giydirmek

Kahve falında çorap giydirmek

Kahve falında çorap giydirmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, şükrederek yaşayacağına, geçim derdine düşeceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Bazı şikayetler kendinize güveninizi kaybetmenize neden olabilir.

Kahve falında mavi çorap giydirmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında ayağa çorap giydirmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında ayağa siyah çorap giymek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birine çorap giydirmek hayata küsecek duruma geleceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına delalet eder.

Kahve falında kaçik çorap giymek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Kahve falında kaçmış çorap giymek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına yorulur.

Kahve falında iki kat çorap giymek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine alamet eder.

Kahve falında çorap giydirdiğini görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir