AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çorap giydirmek

Kahve falında siyah çorap giydirmek

Kahve falında siyah çorap giydirmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına yorulur.

Kahve falında siyah çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Evinizde rahatınızı arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında siyah külotlu çorap giymek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik altına siyah çorap giymek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında siyah beyaz çorap giymek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağa siyah çorap giymek ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah yırtık çorap giymek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah çorap giydiğini görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah çorap giymek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah ten çorap giymek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir