AnaSayfa / Genel / Kahve falında desenli çorap giymek

Kahve falında desenli çorap giymek

Kahve falında desenli çorap giymek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine işaret eder.

Kahve falında desenli çorap giymek gördüyseniz:

  • Size imkansızı vaat eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında desenli çorap giymek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına tabir olunur.

Kahve falında desenli çorap görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında desenli elbise giymek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına delalettir.

Kahve falında çiçek desenli elbise giymek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında leopar desenli elbise giymek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına alamet eder.

Kahve falında desenli perde görmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine inanılır.

Kahve falında kelebek deseni görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına inanılır.

Kahve falında desenli pantolon görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir