AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayna kırdığını görmek

Kahve falında ayna kırdığını görmek

Kahve falında ayna kırdığını görmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, sorunların aşılacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine delalettir.

Kahve falında ayna kırdığını gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak aktivitelerle ilgilenmeniz öz güveninizi arttırabilir.

Kahve falında birinin ayna kırdığını görmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayna kırdığını görmek aradığı aşkı bulacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı kırdığını görmek mutlu olacağına ve güleceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ceviz kırdığını görmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında kalem kırdığını görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam kavanoz kırdığını görmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hidayete erip huzuru bulacağına işaret eder.

Kahve falında birini kırdığını görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tütün kırdığını görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir