AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırda çiçek görmek

Kahve falında kırda çiçek görmek

Kahve falında kırda çiçek görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında kırda çiçek gördüyseniz:

  • Beklemenin size hiçbir yararı olmayacak.

Kahve falında kırda çiçek görmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, arzularına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kırda çiçek toplamak eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında başkasının cam kırdığını görmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, bunun da geleceğine yorulur.

Kahve falında ayna kırdığını görmek büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taş kırdığını görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin cam kırdığını görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize yorulur.

Kahve falında fasulye kırdığını görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, kendini toparlayamayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin odun kırdığını görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, bol rızık elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir