AnaSayfa / Genel / Kahve falında al yanak görmek

Kahve falında al yanak görmek

Kahve falında al yanak görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, maddi zarara uğrayacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında al yanak gördüyseniz:

  • Çeşitli ilişkilerinizin veya iş birliklerinizin düzenlenmesi veya problemlerin giderilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında al yanak görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin seni yanağından öptüğünü görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında yanak yanağa olmak çok mutsuz olacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine delalet eder.

Kahve falında yanak almak uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, işlerinizin bozulacağına yorulur.

Kahve falında sevgilini yanağından öpmek çok büyük borçlar alacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanak yanağa öpüşmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kızı yanaktan öpmek daha kararlı bir kişi olunacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin yanağından öpmek fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir