AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin seni yanağından öptüğünü görmek

Kahve falında birinin seni yanağından öptüğünü görmek

Kahve falında birinin seni yanağından öptüğünü görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, ileri gideceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin seni yanağından öptüğünü gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar işinizle ilgili değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında birinin seni yanağından öptüğünü görmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanağını okşamak işlerin yoluna gireceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi yanağından öpmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanaklarını kırmızı görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanağında gamze olduğunu görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, bekar ise evleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanak görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanaktan birini öpmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü birini yanağından öpmek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir