AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanak yanağa olmak

Kahve falında yanak yanağa olmak

Kahve falında yanak yanağa olmak kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanak yanağa olmak gördüyseniz:

  • Çok yakında türlü konularda onların desteğine ihtiyacınız olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi yanaktan öpmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin yanağından öptüğünü görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında yanaklarını kırmızı görmek eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeği yanağından öpmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini yanağından öpmek malından ve parasından olacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını yanaktan öpmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, malvarlığının çok daha artacağına işarettir.

Kahve falında yanağından öpmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işarettir.

Kahve falında erkek tarafından yanaktan öpülmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir