AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin yanağından öpmek

Kahve falında ölmüş birinin yanağından öpmek

Kahve falında ölmüş birinin yanağından öpmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlerde son dece başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü yanağından öpmek ticaretinin ilerleyeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin yanağından öpmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yanağından öpmek verimliliğinin de artacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kızın yanağından öpmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına inanılır.

Kahve falında yanaklardan öpmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine inanılır.

Kahve falında kadını yanağından öpmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kişinin yasa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen birini yanağından öpmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir