AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızı yanaktan öpmek

Kahve falında sevdiğin kızı yanaktan öpmek

Kahve falında sevdiğin kızı yanaktan öpmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızı yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Bazı aksiliklerle mücadele etmeniz, tartışmalara dahil olmanız veya karmaşadan kaçmanız gerekebilir.

Kahve falında sevdiğin kızı yanaktan öpmek anne babaya müjde verileceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızı yanağından öpmek adımlarını daha sağlam atacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine delalet eder.

Kahve falında kızı yanaktan öpmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızı yanağından öpmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına işaret eder.

Kahve falında kızın yanağından öpmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına işaret eder.

Kahve falında kızı yanağından öpmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin yanağından öpmek sorunlarına da çözümler bulacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin insanı yanağından öpmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir