AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanak almak

Kahve falında yanak almak

Kahve falında yanak almak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, heveslerin söneceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına işarettir.

Kahve falında yanak almak gördüyseniz:

  • İşinize konsantre olun, o zaman oluşabilecek tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Kahve falında yanağından makas almak dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına yorulur.

Kahve falında yanaklarından öpülmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kızı yanaktan öpmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin yanağından öpmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına tabir olunur.

Kahve falında yanağını okşamak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında yanağının ısırıldığını görmek istediği gibi yaşayacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin insanı yanağından öpmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanağından öpülmek her şeyin yenileceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir