AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanak yanağa öpüşmek

Kahve falında yanak yanağa öpüşmek

Kahve falında yanak yanağa öpüşmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine delalet eder.

Kahve falında yanak yanağa öpüşmek gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlara boyun eğmemelisiniz.

Kahve falında biri tarafından yanağından öpülmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanağını şiş görmek onu cesaretlendireceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeği yanaktan öpmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında yanakta öpmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bi erkeği yanaktan öpmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanak sıkmak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında yanağında gamze görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir