AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boynunu sıkmak

Kahve falında birinin boynunu sıkmak

Kahve falında birinin boynunu sıkmak başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, daha güzelleşeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, hayır duaları alacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin boynunu sıkmak gördüyseniz:

  • Belli konularda faydasını görebileceğiniz bilgiler elde edebilirsiniz.

Kahve falında boynunu sıkmak hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın boynunu sıkmak kendisini çok zor durumlarda bulacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin boynunu sıkmak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında üzüm sıkmak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişi sıkmak atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında greyfurt sıkmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağ bezesi sıkmak ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında diş sıkmak ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir