AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm sıkmak

Kahve falında üzüm sıkmak

Kahve falında üzüm sıkmak adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm sıkmak gördüyseniz:

  • Aşırı veya coşkulu tavırlarınız dikkat çekebilir.

Kahve falında üzüm sıkmak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına delalettir.

Kahve falında boğaz sıkmak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzündeki siyah noktaları sıkmak iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına inanılır.

Kahve falında iltihabı sıkmak büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, şifa ve moral bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi kafasına sıkmak sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına yorulur.

Kahve falında başkasının parfümünü sıkmak görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyunu sıkmak önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yanağını sıkmak yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir