AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın boynunu sıkmak

Kahve falında yılanın boynunu sıkmak

Kahve falında yılanın boynunu sıkmak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalettir.

Kahve falında yılanın boynunu sıkmak gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmek için yaşamdan zevk alabileceğiniz bazı şeylerle ilgilenin.

Kahve falında yılanın boynunu sıkmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında birinin boynunu sıkmak ardından yeni bir işe gireceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boynunu sıkmak önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın boğazını sıkmak zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın başını sıkmak sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın kafasını sıkmak yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet eder.

Kahve falında yılana silah sıkmak yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın boynuna dolanmasını görmek başarıya giden yolların açılacağına, istediği herşeye kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir