AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağ bezesi sıkmak

Kahve falında yağ bezesi sıkmak

Kahve falında yağ bezesi sıkmak kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, onların önüne geçeceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına işaret eder.

Kahve falında yağ bezesi sıkmak gördüyseniz:

  • Başkalarının onayını almaya çalışarak vakit kaybetmek durumunda değilsiniz.

Kahve falında yağ bezesi sıkmak her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına delalettir.

Kahve falında kafada yağ bezesi görmek bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına delalettir.

Kahve falında yağ bezesi görmek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında vücudunda beze görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına delalettir.

Kahve falında beze yemek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacakta beze görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek bezesi görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında kafada beze görmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir