AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi sıkmak

Kahve falında dişi sıkmak

Kahve falında dişi sıkmak daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında dişi sıkmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden veya radikal adımlar atmaktan kaçınmamız gerekiyor.

Kahve falında dişini sıkmak çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında dişi sıkmak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, başarılarını ispat edeceğine delalet eder.

Kahve falında birine kurşun sıkmak aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında yılanın boğazını sıkmak aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunu sıkmak onu isyan noktasına getireceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve parfüm sıkmak maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin boğazını sıkmak hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve silah sıkmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir