AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunu sıkmak

Kahve falında boynunu sıkmak

Kahve falında boynunu sıkmak öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, anne duasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında boynunu sıkmak gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler katılımda bulunmak istediğiniz projelerle ilgili iyimserliğinizi arttırabilir.

Kahve falında birinin boynunu sıkmak yanlış işlere girileceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında yılanın boynunu sıkmak kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına işarettir.

Kahve falında boynunu sıkmak başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına delalet eder.

Kahve falında kendine kurşun sıkmak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kazanılan paranın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmana kurşun sıkmak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına delalettir.

Kahve falında iltihaplı sivilce sıkmak mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına inanılır.

Kahve falında yanakları sıkmak hastaysa şifa bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kafasına silah sıkmak aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir