AnaSayfa / Genel / Kahve falında greyfurt sıkmak

Kahve falında greyfurt sıkmak

Kahve falında greyfurt sıkmak aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, huzur ve şifa bulacağına, günahlarına tövbe edeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına delalettir.

Kahve falında greyfurt sıkmak gördüyseniz:

  • Pek çok tanıdığınıza danışmanlık veya bakıcılık yapmanız gerekebilir.

Kahve falında greyfurt sıkmak yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında greyfurt suyu içmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında greyfurt görmek kazancının da eksilmeyeceğine, istediği başarıya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında portakal ve greyfurt görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına yorulur.

Kahve falında greyfurt ağacı görmek saygınlığa, helal olmayana göz dikmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında greyfurt bahçesi görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeğin elini sıkmak yürek yakan biri haline geleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet adamının elini sıkmak çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir