AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş sıkmak

Kahve falında diş sıkmak

Kahve falında diş sıkmak kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında diş sıkmak gördüyseniz:

  • Yeni oluşan koşullar, yeni gelişmeler veya bazı ani faktörler aslında yararlı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında diş macunu sıkmak insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine delalettir.

Kahve falında diş sıkmak atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, işinde uzmanlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişleri sıkmak ön planda kalmayı sağlayacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerini sıkmak uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında tabanca sıkmak vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında irin sıkmak işlerinin günden güne daha da bozulacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mandalina sıkmak içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine alamet eder.

Kahve falında parfüm sıkmak ve koklamak yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir