AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynundaki kolyenin koptuğunu görmek

Kahve falında boynundaki kolyenin koptuğunu görmek

Kahve falında boynundaki kolyenin koptuğunu görmek kötü gününü de paylaşacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında boynundaki kolyenin koptuğunu gördüyseniz:

  • Yalnız aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında boynunda altın kolye görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, hak yolunu tutacağına yorulur.

Kahve falında birinin boynunda altın kolye görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak bereketin ve verimin hâkim olacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında boynunda kolye görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin boynunda altın kolye görmek aileyle iş yapmayacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boynuna kolye takıldığını görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin boynunda kolye görmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında boynuna kolye takmak iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir