AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna altın kolye takmak

Kahve falında boynuna altın kolye takmak

Kahve falında boynuna altın kolye takmak falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, büyük ferahlık yaşayacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlık nedeniyle yanlış kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak sakin ve güzel bir hayat süreceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında boynuna kolye takmak bereketinin artacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işaret eder.

Kahve falında boynuna inci kolye takmak makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin boynunda altın kolye görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının boynunda altın kolye görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin boynunda altın kolye görmek sorunlarının günden güne artacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynunda altın kolye görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine yorulur.

Kahve falında başkasının boynunda altın kolye görmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir