AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boynunda altın görmek

Kahve falında birinin boynunda altın görmek

Kahve falında birinin boynunda altın görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, huzuru yakalayacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, elinin de bollaşacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında birinin boynunda altın gördüyseniz:

  • Bazı durumların, ilişkilerin veya pazarlıkların çerçevesini kendi koşullarınıza ya da isteklerinize göre çizmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında birinin boynunda altın görmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, maddi gücünün artacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin boynunda altın görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızının boynunda altın görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine yorulur.

Kahve falında başkasının boynunda altın görmek gergin olacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin boynunda altın kolye görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, aşkının da kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının boynunda altın kolye görmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynuna altın zincir takmak fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir