AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının boynunda altın görmek

Kahve falında başkasının boynunda altın görmek

Kahve falında başkasının boynunda altın görmek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, asla yüksünmeyeceğine, eşi ile arasının açılacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının boynunda altın gördüyseniz:

  • Değişik zamanlarda değişik tepkiler gösterebilirsiniz.

Kahve falında kızının boynunda altın görmek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine inanılır.

Kahve falında birinin boynunda altın kolye görmek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynunda altın görmek neşeli zamanların yaşanacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölünün boynunda altın görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin boynunda altın görmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynunda altın kolye görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin boynunda altın görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına inanılır.

Kahve falında birinin boynunda altın görmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir