AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna altın zincir takmak

Kahve falında boynuna altın zincir takmak

Kahve falında boynuna altın zincir takmak işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında boynuna altın zincir takmak gördüyseniz:

  • Ani kararlar almamalı ya da diğerlerini takip edebilmek adına ilerlememelisiniz.

Kahve falında boynuna altın zincir takmak ayrılanların kavuşacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına işarettir.

Kahve falında boynuna zincir takmak işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, hatalarını fark edeceğine delalet eder.

Kahve falında boynunda altın zincir görmek çok günah işleyeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının boynunda altın zincir görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında koluna altın zincir takmak zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında boynunda zincir görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, hayatının başarılarla dolacağına inanılır.

Kahve falında boynunda gümüş zincir görmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynunda zincir kolye görmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir