Kahve falında ölmüş birinin boynunda altın görmek

Kahve falında ölmüş birinin boynunda altın görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, kötü duygularını yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin boynunda altın gördüyseniz:

  • Kendi ihtiyaçlarınızı diğerlerinin isteklerinin önüne çıkartın.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak tüm gözleri üzerinde toplayacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının boynunda altın kolye görmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin boynunda altın kolye görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında boynunda altın kolye görmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin boynunda altın görmek iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye rivayet eder.

Kahve falında boynuna altın görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, geçiminin zor hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının boynunda altın zincir görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin boynunda altın görmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir