AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının boynunda altın görmek

Kahve falında kızının boynunda altın görmek

Kahve falında kızının boynunda altın görmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, üzüntülerin gideceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının boynunda altın gördüyseniz:

  • Dürüstlük ilişkilerinizde önem kazanıyor.

Kahve falında kızının boynunda altın görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kızı boynundan öpmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, çalışmaların beğeni almayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının boynunda altın görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında boynuna altın görmek gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, hüsrana uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin boynunda altın görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına işarettir.

Kahve falında başkasının boynunda altın görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının boynunda altın kolye görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir