AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bornoz giydiğini görmek

Kahve falında birinin bornoz giydiğini görmek

Kahve falında birinin bornoz giydiğini görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, kazancının çok düşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında birinin bornoz giydiğini gördüyseniz:

  • Sanatsal, yaratıcılık gerektiren veya aşk hayatınızla ilgili konularda yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında mor bornoz giymek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi bornoz giymek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bornoz giydiğini görmek bir sebeple sıkıntılarının artacağına, kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı bornoz giymek hem de çok üzüleceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının bornoz giydiğini görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına inanılır.

Kahve falında beyaz bornoz giymek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına alamet eder.

Kahve falında sarı bornoz giymek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalet eder.

Kahve falında siyah bornoz giymek güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir