AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor bornoz giymek

Kahve falında mor bornoz giymek

Kahve falında mor bornoz giymek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor bornoz giymek gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz olabilir.

Kahve falında mor bornoz giymek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor bornoz görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz bornoz giymek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, işlerinizin bozulacağına delalettir.

Kahve falında mavi bornoz giymek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah bornoz giymek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı bornoz giymek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin bornoz giydiğini görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı bornoz giymek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir