AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bornoz giydiğini görmek

Kahve falında başkasının bornoz giydiğini görmek

Kahve falında başkasının bornoz giydiğini görmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında başkasının bornoz giydiğini gördüyseniz:

  • Maddi gerekçeli gerilimlerden ya da ilişkiler nedeniyle kaçırılan ufak nüansların neden olabileceği maddi zararlardan uzak durmakta fayda var.

Kahve falında birinin bornoz giydiğini görmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, geçineceğine işaret eder.

Kahve falında mor bornoz giymek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine yorulur.

Kahve falında siyah bornoz giymek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı bornoz giymek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında başkasının bornoz giydiğini görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı bornoz giymek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine delalet eder.

Kahve falında mavi bornoz giymek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz bornoz giymek hayır getirecek bir yola girileceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir