AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı bornoz giymek

Kahve falında sarı bornoz giymek

Kahve falında sarı bornoz giymek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, koyu sohbetler edeceğine inanılır.

Kahve falında sarı bornoz giymek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili memnuniyetsizlikleriniz bulunabilir.

Kahve falında sarı bornoz giymek Allah’ın inayetini kazanacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında sarı bornoz görmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında mavi bornoz giymek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz bornoz giymek sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor bornoz giymek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı bornoz giymek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin bornoz giydiğini görmek sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah bornoz giymek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir