AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bornoz giymek

Kahve falında mavi bornoz giymek

Kahve falında mavi bornoz giymek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına, makamını garantileyeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında mavi bornoz giymek gördüyseniz:

  • Saplantılı ya da sabit fikirli kişilerle baş etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında mavi bornoz giymek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi bornoz görmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi bebek bornozu görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının bornoz giydiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında mor bornoz giymek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı bornoz giymek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı bornoz giymek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına yorulur.

Kahve falında siyah bornoz giymek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir