AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı bornoz giymek

Kahve falında kırmızı bornoz giymek

Kahve falında kırmızı bornoz giymek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı bornoz giymek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden etkilenmesini veya sizi takip etmesini istiyorsanız daha gerçekçi olmalı veya gerçeklere ulaşmaya çalışmalısınız.

Kahve falında kırmızı bornoz giymek mevlit okutacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı bornoz görmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, tabiri caizse can bulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının bornoz giydiğini görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında mor bornoz giymek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi bornoz giymek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz bornoz giymek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin bornoz giydiğini görmek kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işaret eder.

Kahve falında sarı bornoz giymek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir