AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bornoz giymek

Kahve falında beyaz bornoz giymek

Kahve falında beyaz bornoz giymek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, sürekli yerinde sayacağına, eğleneceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz bornoz giymek gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda fırsatlar ya da şanslar söz konusu olabilir, çok iyi değerlendirin.

Kahve falında beyaz bornoz giymek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı bornoz giymek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında siyah bornoz giymek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin bornoz giydiğini görmek gam ve keder çekmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor bornoz giymek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine işarettir.

Kahve falında mavi bornoz giymek böylece hayırlı bir yola girileceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının bornoz giydiğini görmek geleceğinin de çok parlak olacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine işaret eder.

Kahve falında sarı bornoz giymek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir