AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bornoz giymek

Kahve falında siyah bornoz giymek

Kahve falında siyah bornoz giymek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, geçim derdi çekeceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yazgısının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah bornoz giymek gördüyseniz:

  • Dış etkenlerden fazlaca etkilenmeniz yüzünden yüzünden ruhsal sağlığınız tehlikeye girebilir.

Kahve falında siyah bornoz giymek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah bornoz görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalet eder.

Kahve falında mavi bornoz giymek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz bornoz giymek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin bornoz giydiğini görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı bornoz giymek dış ticarete atılacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor bornoz giymek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına inanılır.

Kahve falında başkasının bornoz giydiğini görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, günden güne sorunlarının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir