AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boğazına bıçak dayamak

Kahve falında birinin boğazına bıçak dayamak

Kahve falında birinin boğazına bıçak dayamak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına delalettir.

Kahve falında birinin boğazına bıçak dayamak gördüyseniz:

  • Belli bir hamle yapmalı ya da herkes hoşnut olmasa da yaşam tarzınızı değiştirmelisiniz.

Kahve falında birinin boğazına bıçak dayamak işinden çıkarılacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bogaza bıçak dayamak olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Kahve falında bıçak dayamak bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, bunu da herkese ilan edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin boynuna bıçak dayamak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, makama ve rızka sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bogazına bıçak dayamak mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında başına silah dayamak iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına tabir olunur.

Kahve falında silah dayamak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında birine sırtını dayamak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir