AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazına bıçak saplanmak

Kahve falında boğazına bıçak saplanmak

Kahve falında boğazına bıçak saplanmak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, onu isyan noktasına getireceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine inanılır.

Kahve falında boğazına bıçak saplanmak gördüyseniz:

  • Sağlıksız veya mantıksız iş, ilişki veya durumları sürdürmenin faydası olmadığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında boğazına bıçak saplandığını görmek çok para kazanılacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında boğazına bıçak saplanmak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnına bıçak saplanmak maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında sapsız bıçak görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, sermayesinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında sapı kırık bıçak görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında bıçak saplanması görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına yorulur.

Kahve falında tahta saplı bıçak görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi saplı bıçak görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir