AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazdan bıçaklanmak

Kahve falında boğazdan bıçaklanmak

Kahve falında boğazdan bıçaklanmak ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, güllük gülistanlık olacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine delalettir.

Kahve falında boğazdan bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Biraz zaman tanımanız gerekebilir.

Kahve falında bıçakla boğazını kesmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında birinin boğazına bıçak saplamak hayat içinde çok rahat edeceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına delalet eder.

Kahve falında boğazına bıçak dayandığını görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin boğazına bıçak dayamak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret eder.

Kahve falında boğazdan bıçaklandığını görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla boğazı kesmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine tabir olunur.

Kahve falında boğazdan bıçaklanmak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğazına bıçak saplanmak dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir