AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bileklerini kestiğini görmek

Kahve falında birinin bileklerini kestiğini görmek

Kahve falında birinin bileklerini kestiğini görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, dertlerinin unutulacağına, her zaman çok üzgün olacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında birinin bileklerini kestiğini gördüyseniz:

  • Kontrollü olmanın büyük faydası olabilir.

Kahve falında birinin bileklerini kestiğini görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının bileklerini kestiğini görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında bileklerini kestiğini görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bilek kestiğini görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının bileklerini kestiğini görmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bilekten bıçaklanmak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilek kesmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, insanları sakinleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında bilek kırmak sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir