AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilekten bıçaklanmak

Kahve falında bilekten bıçaklanmak

Kahve falında bilekten bıçaklanmak uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına inanılır.

Kahve falında bilekten bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki veya karşınızdaki kişiler sorun çıkartma veya kendi çıkarlarını ne pahasına olursa olsun koruma konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında bilekten bıçaklanmak daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak bileklerinin kesildiğini görmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilekten ameliyat olmak düzenli bir işe kavuşulacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine inanılır.

Kahve falında bilek kırmak işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el bileklerinin kesildiğini görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında bilekte yara görmek para ve makam sahibi olacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bilekten tutmak hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına delalet eder.

Kahve falında bileklerinin kanadığını görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir