AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilek kırmak

Kahve falında bilek kırmak

Kahve falında bilek kırmak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına delalettir.

Kahve falında bilek kırmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle duygusal anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında bilek kırmak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bilekten kan aldırmak iç huzurunun yerinde olacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bilekten bıçaklanmak hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bileklerini kesmek zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine yorulur.

Kahve falında bileklerinin kanadığını görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bilekten ameliyat olmak hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında el bileklerinin kesildiğini görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında bilekte yara görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir