AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileklerini kestiğini görmek

Kahve falında bileklerini kestiğini görmek

Kahve falında bileklerini kestiğini görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bileklerini kestiğini gördüyseniz:

  • Bir ziyaret veya yüz yüze yapılacak bir konuşma bazı kararlar almanızda etkili olabilir.

Kahve falında başkasının bileklerini kestiğini görmek gelirinin düşeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının bileklerini kestiğini görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, namaz kılacağına tabir olunur.

Kahve falında bileklerini kestiğini görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bileklerini kestiğini görmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında bilek kestiğini görmek geleceğe olan inancını yitireceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bilek güreşi görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında el bileklerinin kesildiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bileklerini görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, işlerinde aksama olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir